De bruiloft trends van 2024

De bruiloft trends van 2024

Gaan jullie in de zomer van 2024 trouwen? Dan is de kans groot dat jullie druk bezig zijn met alle voorbereidingen voor jullie bruiloft. En wij weten als geen ander dat er veel geregeld moet worden en dat er oneindig veel keuze is. Om jullie een handje te helpen, hebben we de leukste bruiloft trends uitgezocht. Gaan jullie voor een hippe bruiloft met de nieuwste trends? Of hebben jullie andere ideeën? Laat je inspireren door deze blog met de nieuwste bruiloft trends!

Bloementrend Viva La Vida

Viva La Vida is helemaal het thema voor 2024 op het gebied van bloemen. Dit thema omvat vrolijkheid, uitbundigheid, vol passie, kleur en expressiviteit. Bij dit thema passen de kleuren: rood, oranje, geel, roze, groen en alle kleuren waar jullie nog meer vrolijk van worden. Fan van deze kleuren? Trek dit thema bijvoorbeeld door in de uitnodigingen, de sweettable, tafeldecoratie en meer!

Trouwjurken 

Een van de trends voor trouwjurken sluit goed aan op de bloementrend van dit jaar. Het aanbod van kleurrijke trouwjurken is dit jaar namelijk een stuk uitgebreider dan andere jaren. Zo ook gekleurde bloemen op de trouwjurk. Bruidsmode de Sluier in Arnhem gaat mee in deze trend en bied diverse trouwjurken aan in verschillende kleuren en ook met bloemen! Naast kleurrijke trouwjurken is duurzaamheid rondom trouwjurken ook een opkomende trend. Diverse merken doen iets terug voor het milieu bij aankoop van een trouwjurk of maken alleen nog maar trouwjurken van duurzaam materiaal. Een andere optie dat steeds vaker voorkomt is om een trouwjurk te huren.

Interactieve catering

Interactieve catering, een trend dat steeds populairder wordt (en wij zijn er gek op!). Denk hierbij aan een professionele cocktailshaker die ter plekken fantastische cocktails maakt voor jullie gasten, een barista die koffie bereid vanuit een piaggio of bijvoorbeeld een pizzafiets waarbij de pizza’s ter plekken gemaakt en gebakken worden. Het zijn allemaal voorbeelden van interactieve catering, het draagt bij aan de beleving en zorgt voor een relaxte en informele sfeer.

Origineel entertainment  

Willen jullie er echt een memorabele avond van maken voor jullie en jullie gasten? Kies dan voor origineel entertainment. Denk bijvoorbeeld aan het audio gastenboek, waarbij gasten een persoonlijk bericht inspreken via een nostalgische huistelefoon. Of kies voor de levende champagnemuur waarbij je aan de bel mag rinkelen en waar een elegante hand een glas champagne aanreikt. Zijn jullie meer types voor een festivalbruiloft? Een make-up artiest kan al jullie gasten voorzien van sierlijke make-up en glitters, net als op een echt festival!

Contact ons
Trouwjurk met bloemen

Gaan jullie voor een hippe bruiloft met de nieuwste trends? Of hebben jullie andere ideeën? Laat je inspireren door deze blog!