Buitenbruiloft op een landgoed

Buitenbruiloft op jullie eigen landgoed

Jullie eigen landgoed voor een weekend, met een privébos en in de buurt van Utrecht! De perfecte plek voor jullie buitenbruiloft.

Met een uitgestrekt terrein van maar liefst 18 hectare groot, een privé hotel met 68 tweepersoonskamer en een prachtig landhuis uit 1910, biedt deze locatie tal van mogelijkheden voor jullie buitenbruiloft. Daarnaast is het een groot voordeel dat de trouwlocatie zeer centraal is gelegen en goed bereikbaar is.

De locatie is exclusief voor jullie, jullie mogen dus zelf bepalen welk onderdeel van de dag jullie waar willen. Zien jullie het al voor je? De first look in het landhuis bij de trap, de ceremonie in de prachtige tuin omgeven door eeuwenoude bomen en dineren aan lange tafels in het privébos. Voor het feest kunnen we een grote stretchtent verzorgen waar de dj jullie favoriete plaatjes draait. Zo kunnen jullie de dag in zijn geheel buiten laten plaatsvinden, ook het feest! Dat is iets wat op veel locaties niet mogelijk is: een echte buitenbruiloft!

Wat tevens een groot voordeel van de trouwlocatie is, is dat jullie met een grote groep kunnen blijven overnachten in het privé hotel dat op het terrein is gelegen. Zo kunnen jullie het weekend gezamenlijk afsluiten met een katerontbijt en duurt jullie bruiloft niet 1 dag, maar 2!

Enthousiast?

Zijn jullie op zoek naar een locatie waar jullie kunnen buiten trouwen? Jullie buiten onder de bomen kunnen borrelen & dineren en waar het feest plaatsvindt in een niet zo’n standaard feestzaal? Dan is dit wellicht wel de locatie waar jullie naar op zoek zijn! Wij informeren jullie graag over de mogelijkheden.

 

 

Details:

Aantal gasten buiten : Min 30 en max 200
Aantal gasten binnen : Min 30 en max 50
Muziek: Versterkte muziek is toegestaan
Eindtijd : 00:00 uur
Extra :

– Centrale ligging

– Gratis parkeren

– Geen officiële trouwlocatie (gemakkelijk aan te vragen bij de gemeente)

Denken jullie bij het zien van deze foto's 'dat willen wij ook!'? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.