Luxe buitenbruiloft in Brabant

Locatie voor een luxe buitenbruiloft in Brabant

Op deze recent geopende locatie kunnen jullie de hele dag laten plaatsvinden (incl. feest buiten) en zullen jullie volop genieten van de Brabantse schoonheid! Deze locatie geeft jullie echt het gevoel te gast te zijn op jullie eigen feest. Wij zijn er trots op te mogen zeggen dat wij bruiloften mogen organiseren op deze locatie met als thema ‘luxe buitenbruiloft in Brabant’.

De locatie

Het pand beschikt over 7 luxe gastenkamers die voorzien zijn van alle gemakken en de sfeer van een boutique hotel weergeven. Prachtige eikenhouten balken, stalen trappen en kozijnen, gietvloer, bakstenen, een huiselijke open keuken en een gezellige openhaard.

Als jullie voor deze schitterende locatie kiezen zal deze van vrijdag t/m zondag volledig voor jullie beschikbaar zijn. Op vrijdag worden jullie ontvangen en krijgen jullie de luxe suite toegewezen. In de huurprijs zit deze overnachting inbegrepen, maar jullie kunnen uiteraard ook extra kamers afnemen voor overige gasten. Voor de zaterdag zitten alle 7 luxe kamers inbegrepen.

Op de dag zelf zullen jullie gebruik maken van het gehele buitenterrein en kunnen op verschillende plekken onderdelen van de dag plaatsvinden. Jullie kunnen de locatie dus optimaal benutten en genieten van de prachtige omgeving en het vrije uitzicht!
Zowel de ceremonie, als de borrel, het diner & het feest zullen buiten plaatsvinden en desgewenst kan er een mooie tent van 7 bij 13 (maximale grootte) geplaatst worden.

The day after

Wat wij vaak van bruidsparen die een weekendbruiloft organiseren terugkrijgen is dat het zó ontzettend waardevol is om de dag erna met een intiem groepje na te praten, foto’s terug te kijken en het geheel af te sluiten i.p.v. direct na afloop van het feest allemaal weer richting huiswaarts te keren. De locatie verzorgd voor jullie een uitgebreid ontbijtbuffet en jullie nemen op een rustige manier afscheid van elkaar en de locatie.

Enthousiast?

Zijn jullie op zoek naar een locatie waar jullie kunnen buiten trouwen in Brabant? En waar jullie een feest buiten onder een tent kunnen geven? En met een select gezelschap kunnen blijven overnachten?  Dan is dit wellicht wel de locatie waar jullie naar op zoek zijn! Wij informeren jullie graag over de mogelijkheden.

Details:

Aantal gasten buiten: Min 30 en max 100
Aantal gasten binnen: N.v.t.
Muziek: Dj toegestaan. Band in overleg
Eindtijd: 00.00 uur
Extra:

– Gratis parkeergelegenheid
– 7 luxe kamers (16 personen totaal) voor de zaterdag inbegrepen
– Inclusief overnachting voor bruidspaar op vrijdag. Op zaterdag zijn alle kamers inbegrepen (tegen betaling ook op vrijdag extra kamers te boeken)
– Extra overnachtingsmogelijkheden in nabije omgeving
– Tent van maximaal 7 bij 13 mogelijk

Vanaf het eerste moment voelde de locatie goed. De gastvrijheid, de mogelijkheid om een feest buiten te geven tot later dan 23.00 uur (zoals de meeste locaties hanteren) en de prachtige luxe kamers gaf direct de doorslag: hier moeten wij trouwen!
De dag was fantastisch geregeld en het gezellige ontbijt de dag erna was de kers op de taart. Wij hebben echt genoten, veel dank voor jullie hulp en begeleiding!

Denken jullie bij het zien van deze foto's 'dat willen wij ook!'? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.