(weekend) bruiloft in de boomgaard

Midden in de natuur, tussen de fruitbomen en al je gasten om je heen. Nu alleen het zonnetje en we zijn in Frankrijk! Deze locatie die midden op de Betuwe ligt, ligt maar op 15 minuutjes afstand van Veenendaal, Wageningen en Tiel en op maar een half uurtje afstand van Den Bosch, Arnhem en Nijmegen.

Naast dat dit echt een fantastisch mooie plek ik, is het allerleukste nog dat je hier een weekendbruiloft kan houden! Alle gasten kunnen blijven overnachten in eigen tentjes of caravans, maar als ze dat liever niet willen zijn er mobilhomes beschikbaar op de camping aan de overkant van de straat!

Hoe ziet jullie bruiloft er op deze locatie uit?

Terwijl jullie druk bezig zijn met de voorbereidingen en het omkleden, zullen de eerste gasten het terrein betreden. Zij kunnen de weg vinden door de wegwijzerborden, net als op een echt festival. Jullie familie en vrienden kiezen een plekje om hun camper of tent neer te zetten en komen samen met alle gasten al echt in de festivalstemming. Dat beloofd een mooi weekend te worden!

Terwijl jullie elkaar mogen bewonderen bij de ‘first look’ en daarna samen met de fotograaf op pad gaan om in de prachtige omgeving foto’s te maken, zijn wij al druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de ceremonie en speelt er zacht een achtergrondmuziekje. Jullie gasten doen voor het laatst hun haren en maken aanstalten om hun stoeltje op te zoeken voor de ceremonie. Hier en daar vangen we wat gesprekken op over hoe mooie de styling is gedaan en ondertussen kijken ze om zich heen of ze jullie al kunnen spotten. Om de gasten heen hangen gekleurde lampionnen, hangen er vaasjes met veldbloemen aan de stoeltjes en liggen er wat Perzische tapijten in het middenpad speciaal voor de entree. Laat het bruidspaar maar komen!

Dan is het zover, daar zijn jullie! Iedereen is verrukt om het mooie plaatje, wat zien jullie er prachtig uit. De gitarist begint te spelen en de zanger zingt het nummer speciaal dat door jullie is gekozen. De ceremonie kan van start. Na 45 minuten zijn jullie dan eindelijk man & vrouw, het belangrijkste moment van de dag!!

Na de ceremonie is het tijd voor een toost, een toost op jullie huwelijk. De toost vloeit over in een goede borrel met heerlijk koud bier uit stoere zinken teilen, koele wijntjes en een goed gevulde sweettable. In de boomgaard is het mogelijk om elk onderdeel van de bruiloft op een andere plek plaatst te laten vinden. Ruimte genoeg!

Na de borrel is het tijd voor het diner. Samen met jullie gasten begeleiden we jullie naar een nieuw plekje waar de lange tafels tussen de bomen al voor jullie klaar staan. Als voorgerecht staan er stoere houten planken op tafel, gevuld met diverse charcuterie soorten, goede kazen, brood, Italiaanse olijfolie en zeetzout. Viva la Italia! Voor het hoofdgerecht kunnen de gasten diverse gerechten halen bij de foodtruck. Wat een heerlijke relaxte sfeer hangt er, het echte festivalgevoel. Met de gezelligheid, flessen wijn op tafel en het achtergrondmuziekje dat door de boxen schalt waant iedereen zich in het buitenland. Precies wat jullie in het hoofd hadden!

Nu iedereen goed gegeten heeft is het tijd voor het feest! Het feest vindt zich plaatst onder een echte festival stretchtent. Bij het kampvuur kunnen de gasten heerlijk borrelen en marshmallows worden klaargemaakt. De glinsterende lichtjes en lampionnen tussen de bomen zorgen voor sprookachtige taferelen. De DJ draait jullie favoriete muziek en iedereen danst met blote voeten in het gras. Een perfecte afsluiting van een nog perfecte dag!

Na de hele avond gedanst te hebben is het tijd om de dag af te sluiten. Maar dat doen jullie natuurlijk met al jullie gasten! Met een glimlach op het gezicht gaan de gasten naar hun tentjes en caravans en vallen in slaap.

De gasten worden de volgende dag rustig wakker van de zon die naar binnen schijnt. Er wordt voor iedereen een lekker bakje koffie ingeschonken en de gasten kunnen lekker bijpraten van al dat er gisteren is gebeurd. Iedereen schuift aan bij de foodtruck voor een heerlijk uitgebreid katerontbijtje met verse broodjes en sapjes. Er wordt teruggekeken op de fantastische avond en voor dat je het weet is iedereen weer bezig met de tenten in de auto’s aan het laden. Er wordt met een dikke lach afscheid genomen. Wat een fantastische mini-vakantie was dit!

Klinkt dit nou als muziek in je oren, en hebben jullie dit ook voor ogen? Dat is dit dé locatie die jullie zoeken. En geloof ons… Dit is echt hoe het hier gaat!

 

Wat heeft deze kersenboomgaard te bieden:

  • 1,5 hectare kersenboomhgaard
  • Aantal gasten: max. 150
  • Feest buiten in de openlucht d.m.v. een stretchtent
  • Mogelijkheid om te blijven overnachten op de camping
  • Elk onderdeel van de dag kan ergens anders plaatsvinden
  • Helaas geen officiële trouw locatie
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Sprookjesachtige omgeving
  • Versterkte muziek is toegestaan
  • Eindtijd: 00.00

 

Willen jullie meer weten over deze locatie en de mogelijkheden? Klik dan hier voor de locatiepagina of neem contact met ons op, wij vertellen met liefde meer over deze bijzondere plek!

Meer weten over deze boomgaard?