Podcast Sander & Claudia

Podcast tip

Een bruiloft organiseren samen met onze vaste mensen worden wij altijd heel blij van! Je weet wat je aan elkaar hebt, je weet dat alles goed geregeld is en je weet zeker dat deze groep mensen bij elkaar past bij het bruidspaar. Zo werken wij bijvoorbeeld al enkele jaren samen met Sander van Mierlo, de fotograaf achter Flexmi Fotografie. Hoe is deze samenwerking tot stand gekomen? Waarom is een samenwerking in de trouwbranche zo belangrijk? En wat zijn de meest memorabele momenten die Sander en Claudia hebben meegemaakt tijdens bruiloften? Een kleine greep uit de onderwerpen die zijn besproken in de podcast ‘Flexmi de Podcast’. Terugluisteren? Lees dan nu verder.

Hoe het ooit begon

2 september 2017, de bruiloft van Daan & Fransje bij Fransje haar ouders in de achtertuin. De dag waarop Sander en onze Claudia kennis maken in de hoedanigheid als trouwfotograaf en algehele organisatie. Er was direct een zakelijke klik tussen deze twee, want de stijl die Sander hanteerde paste helemaal bij het ongedwongen en relaxte sfeertje dat Beleef Het Events! neerzet. Er werd veel gelachen, de stiekeme momenten tussen Daan & Fransje werden onopgemerkt vastgelegd en ook de gasten reageerde goed op Sander. En dat is toch iets wat heel belangrijk is, want een fotograaf maakt onderdeel uit van de groep en mengt zich de hele dag tussen jullie gasten.

De podcast 

Vanaf 2 september 2017 is er een solide en ontzettende fijne samenwerking ontstaan tussen Sander en het team van Beleef Het Events! Toen Sander ons benaderde met de vraag of wij in zijn podcast wilde praten over deze samenwerking hoefde wij dan ook niet lang te twijfelen. Het is een vloeiend en gezellig gesprek van bijna een uur geworden waarin de waarde van een goede samenwerking centraal staat. Hoe heeft Sander ervoor gezorgd dat wij hem al aan tientallen bruidsparen hebben gekoppeld? En wat is echt een do of don’t voor een bruidsfotograaf bij een samenwerking? Naast deze vakgerelateerde onderwerpen kwamen ook onderwerpen als ‘hoe heb jij Corona overleefd zakelijk gezien?’ en ‘wat is het meest bizarre wat je ooit hebt meegemaakt op een bruiloft?’ aan bod. Volgens ons een must om deze aflevering te luisteren voor alle trouwfotografen en bruidsparen in spe! 

Luister hier de aflevering terug

Genoten van de podcast en wil je graag meer luisteren? Sander maakt deze podcast met het doel om (startende) bruidsfotografen te begeleiden en te voorzien van goede tips. Iedere week staat er een nieuwe aflevering online.

Geschreven door Claudia 

Leuke foto's bruidsfotograaf

Nieuwsgierig naar wat wij voor jullie kunnen betekenen?