Trouwen op eigen locatie

Een bijzondere en onvergetelijke ervaring

Willen jullie graag trouwen op een eigen locatie? Hebben jullie bijvoorbeeld de mogelijkheid om te trouwen in jullie eigen achtertuin of in de achtertuin van jullie (schoon)ouders? Of wellicht hebben jullie een buurman met een grote boerderij of vrienden met een mooie locatie? Wij kunnen elke gewenste locatie ombouwen tot jullie droomlocatie.

Veel bruidsparen komen bij ons terecht omdat ze er al snel achter komen dat het vrij veel werk is om te trouwen op een eigen locatie. Er komt namelijk meer bij kijken dan jullie van tevoren kunnen bedenken. Maar daar kunnen wij jullie uiteraard allemaal mee helpen! Wij weten precies wat er allemaal nodig is om de locatie om te toveren tot jullie droomlocatie.

Wij nemen jullie alles uit handen wat betreft tenten en vloeren, styling, toiletwagens, aggregaten, meubels, catering en dranken. Ook geven wij jullie tips hoe zaken met de gemeente aangepakt moeten worden. Daarnaast kunnen wij jullie ook helpen met een band of DJ, fotograaf, ambtenaar, photoboots en ga zo maar door.

Wij zorgen ervoor dat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt en jullie echt het idee hebben te gast te zijn op jullie eigen bruiloft, ook als deze in jullie eigen achtertuin plaats vindt!

Hebben jullie een eigen locatie in gedachten en kunnen jullie hulp gebruiken bij de organisatie?  Contact ons voor meer informatie!

Bruiloft in achtertuin

Zijn jullie enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op!