Winterbruiloft

Vergeet de zomerse bubbels, kom maar door met die glühwein!

Trouwen in de winter. De meeste bruidsparen kiezen voor een zomerbruiloft en laten de mogelijkheid om te trouwen in de winter niet eens in hun opkomen. Hartstikke zonde! Waarom?:
* In de zomer moet je hopen op mooi weer (tsja, het blijft toch Nederland). In de winter kan het alleen maar meevallen!
* In de zomer zijn er al zoveel feestjes, bruiloften en BBQ’s. Gasten zullen zich dan ook eerder verheugen op een feestje in de saaie, koude wintermaanden;
* Qua styling kan je hélemaal losgaan in de winter! En die sfeerverlichting… Zo knus!

Een winterbruiloft is een mooie gelegenheid voor het serveren van andere hapjes en drankjes dan normaliter bij bruiloften wordt geserveerd. Ontvang de gasten bijvoorbeeld met een feestelijke witte scroppino en zorg dat de warme chocoladebar met chocoladekransjes en kaneelkoekjes klaar staat. En een shotje schnaps of een flügel kan uiteraard niet ontbreken!

Maar de wintermaanden hebben ook absoluut hun charme als het op eten aankomt. Het betekent namelijk dat jullie voor een diner binnen moeten kiezen, maar hier hebben wij ook een oplossing voor. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een winterbarbecue die omringd is met knisperende vuurkorfjes en warme plaidjes? Of vinden jullie toch winterse foodtrucks leuk waar de gasten langs kunnen lopen? Wij hebben een groot aanbod in foodtrucks die winterse gerechten kunnen serveren zoals flammküchen, frites met stoofvlees, broodjes warme worst, stamppotten en soepen. En dan als dessert warme wafels of kaiserschmarren!

Wij bieden een aantal unieke locaties aan waar jullie een winterbruiloft kunnen organiseren. Geen kasteeltje of standaard zaaltje, maar bijvoorbeeld een fort of mooie oude boerderij.
Hebben jullie interesse in een winterbruiloft? Contact ons voor meer informatie.

Lange tafels diner winter

Interresse in een winterbruiloft? Neem contact met ons op!