Buiten Trouwen

Trouwen in de openlucht & dansen onder de sterrenhemel

Voorheen was het normaal dat er getrouwd werd in een kerkje, een kasteel of ergens in een zaaltje. Ontzettend zonde, want de zomers in Nederland zijn o zo fijn om lekker de hele dag buiten te kunnen zijn! En Nederland biedt ontzettend veel mooie plekjes waar jullie elkaar buiten het ja-woord kunnen geven.

Wij hebben het geluk om samen te werken met enkele prachtige locaties waar jullie (een gedeelte van) de dag buiten kunnen plaatsvinden. De meeste locaties die wij aanbieden hebben zowel een prachtige binnen- als een buitenlocatie. Dit zorgt ervoor dat, indien het weer onverhoopt niet meezit, we er alsnog een onvergetelijke dag binnen van kunnen maken. En mocht er geen binnenlocatie zijn, is er altijd ruimte genoeg om een stretchtent te plaatsen.

Naast de perfecte locatie bieden wij een totaalconcept aan voor jullie buitenbruiloft. Soms komen wij aan op een plek waar helemaal niets aanwezig is (denk aan bijvoorbeeld een open plek in het bos). Wij zorgen ervoor dat er toiletten zijn, stroom, de stoeltjes worden uitgeklapt en de drankjes koel staan. Ook kunnen wij de styling op ons nemen en garanderen wij een échte droomlocatie! Zeker op buitenlocaties werken wij graag met veel sfeerverlichting en natuurtinten.
En bij een buitenbruiloft passen eigenlijk twee type diners heel goed: een BBQ of dineren aan lange tafels. Voor beide dinersoorten bieden wij verschillende opties aan. Mochten jullie hier graag meer over willen weten, dan delen wij graag ons informatieboek met jullie.

Hebben jullie interesse in een buitenbruiloft? Contact ons voor meer informatie en het maken van een brainstormsessie.

Dineren aan lange tafels

Willen jullie graag op een mooie buitenlocatie trouwen? Neem contact met ons op!