Over ons

Sinds 2007 mogen wij deel uitmaken van bruidsparen hun onvergetelijke dag. In eerste instantie vanaf een vaste locatie in Ouderkerk aan de Amstel, vanaf 2014 ook op allerlei andere locaties via onze websites ‘festivalbruiloft.nl’, ‘buitentrouwen.com’ en ‘festivaltrouw.be’. Al deze losse concepten komen sinds 2021 samen via één naam: Beleef Het!

 

Wij organiseren bruiloften op een aantal vaste locaties, maar ook heel graag bij bruidsparen op een eigen gekozen locatie. De afwisseling qua locaties, de verschillende stijlen die wij kunnen aanbieden en de persoonlijke band die wij opbouwen met bruidsparen maken het tot de leukste baan van de wereld!

 

Maar doen wij dit maar met z’n tweeën? Zeker niet! Wij hebben een ontzettend enthousiast en hecht team om ons heen verzameld met wie wij de bruiloften van begin tot eind verzorgen. Wij stellen jullie dan ook graag aan iedereen voor:

Ons team

Claudia

Eigenaresse

Eileen

Eventmanager

Iris

Stylist

Sharon

Stylist

Ruben

Partymanager

Hanneke

Partymanager

Jiska

Medewerker bediening

Mees

Medewerker bediening

Sarah

Medewerker bediening

Zoë

Medewerker bediening

Abigail

Medewerker bediening

Wouter

Medewerker bediening

Enthousiast geworden?

Wij maken van jullie bruiloft een onvergetelijke dag! Neem contact met ons op via ons telefoonnummer: 0345 23 47 99 of mail naar info@beleef-het.nl