Concepten

Festivalbruiloft

Jullie eigen mini-festival met familie & vrienden

Zijn jullie op zoek naar een ‘niet zo standaard bruiloft’? En willen jullie graag een ongedwongen en informele sfeer creëren op een zomerse buiten locatie? Dan is een festivalbruiloft wellicht iets voor jullie!
Naast de perfecte locatie bieden wij een totaalconcept aan voor jullie festivalbruiloft. Denk aan de styling & decoratie, dineren met foodtrucks of shared diner met grote schalen op lange tafels, muziek & entertainment en prachtige tenten.

Een festivalbruiloft is ongedwongen, een unieke ervaring voor alle gasten en een garantie voor een onvergetelijke dag!

Weekendbruiloft

Niet 1, maar 2 dagen genieten van jullie bruiloft!

Waarom kiezen voor een bruiloft van één dag als jullie ook een heel weekend jullie huwelijk kunnen vieren! Een weekendbruiloft is wellicht een hele leuke optie voor jullie.

Wij krijgen vaak de vraag of wij locaties inclusief overnachting aanbieden, aangezien bruidsparen het idee hebben dat ze op deze manier langer kunnen genieten van dit speciale moment. En terecht! Wij merken ook dat de periode na het feest (als alle gasten normaliter vertrekken) en the day after met elkaar kunnen ontbijten van grote meerwaarde zijn. Jullie als bruidspaar worden zó geleefd op de dag zelf, de momenten daarna zullen jullie veel bewuster meemaken. En als je in de Randstad woont is het toch wel fijn om je gasten een overnachting aan te kunnen bieden. Zeker als jullie kiezen voor een locatie aan de andere kant van het land of België! Wij helpen jullie graag bij de organisatie van jullie weekendbruiloft.

Buiten Trouwen

Jullie mooiste dag buiten vieren!

Nederland biedt ontzettend veel mooie plekjes waar jullie buiten kunnen trouwen. Denk aan een boom- of wijngaard, aan het strand of op een open plek in het bos. En het leukste zou natuurlijk zijn om de hele dag buiten te kunnen laten plaatsvinden! De meeste locaties die wij aanbieden hebben zowel een prachtige binnen- als een buitenlocatie. Dit zorgt ervoor dat, indien het weer onverhoopt niet meezit, we er alsnog een onvergetelijke dag binnen van kunnen maken. En mocht er geen binnenlocatie zijn, is het mogelijk om een strechtent te plaatsen. Buiten Trouwen in Nederland is absoluut mogelijk!

Naast de perfecte locatie bieden wij een totaalconcept aan voor jullie buitenbruiloft. Denk aan styling & decoratie, dineren aan lange tafels of via een BBQ, muziek & entertainment en diverse soorten tenten.

Trouwen op eigen locatie

Zelf een mooie locatie in gedachten?

Kunnen jullie gebruik maken van de achtertuin van jullie (schoon)ouders? Of hebben vrienden van jullie een camping met genoeg ruimte voor een tent?  Trouwen op eigen locatie is ontzettend leuk en bijzonder, maar er komt veel bij kijken. Jullie moeten bijvoorbeeld denken aan vergunningen, een tent, stroom, toiletten, een slecht weer scenario en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Wij helpen jullie dan ook graag bij de gehele organisatie en kunnen jullie alles uit handen nemen waardoor jullie eenvoudig kunnen trouwen op een eigen locatie!

Winterbruiloft

Knus, gezellig & los met de styling!

Er zijn veel bruidsparen die ervoor kiezen om tijdens de zomermaanden te trouwen, de mogelijkheid om te trouwen in de winter komt zelfs niet bij hen op. De winter doet namelijk veel mensen denken aan de donkere koude dagen. Hartstikke zonde, want een winterbruiloft is juist ontzettend bijzonder! Vooral als jullie houden van knus en gezelligheid dan is trouwen in de winter helemaal geen verkeerd idee. Overal lichtjes en kaarsjes en met een beetje geluk sneeuwt het misschien zelfs. Niks donkers aan dus!

Nog een pré: wanneer jullie er voor kiezen om te trouwen in de winter hebben jullie niet de constante stress over het weer. Wordt het wel 24 graden en blijft de zon schijnen? Gaat het niet regenen? Nee, bij een winterbruiloft hopen we juist op een mooie laag sneeuw en flinke kou, zodat de chocomelk en glühwein flink in de smaak gaat vallen!