Festivalbruiloft

Jullie eigen mini-festival met familie & vrienden

Zijn jullie op zoek naar een ‘niet zo standaard bruiloft’? En willen jullie graag een ongedwongen en informele sfeer creëren op een zomerse buiten locatie? Dan is een festivalbruiloft wellicht iets voor jullie!

Al enige jaren hebben wij het voorrecht om de meest bijzondere festivalbruiloften door heel Nederland & België te mogen verzorgen. Hiervoor bieden wij een aantal locaties aan (zie Locaties voor een overzicht), maar wij komen ook graag op locaties die door een bruidspaar zelf zijn aangedragen. Denk aan de achtertuin van (schoon)ouders, de camping van vrienden, een chateau in België of een groepsaccomodatie met groot buitenterrein.

Naast de perfecte locatie bieden wij een totaalconcept aan voor jullie festivalbruiloft. Het is belangrijk dat er een ongedwongen sfeer hangt op de dag zelf en dit wordt gecreëerd door de styling & decoratie, de persoonlijke benadering van ons team, de dranken en het eten. Wij werken bijvoorbeeld graag met houten borrelplanken, teilen gevuld met ijs en flesjes (speciaal) bier, rondgaan met flessen wijn en bijschenken, foodtrucks, een koffie- en ijswagentje en lekkere bites op tafel in plaats van rondgaan met schalen luxe hapjes.

Mochten jullie ook hulp kunnen gebruiken bij bijvoorbeeld het kiezen van de juiste band, DJ, fotograaf of videograaf, dan doen wij dit heel graag! Na al jaren met veel leuke leveranciers samengewerkt te hebben weten wij al snel of er een goede match voor jullie in ons bestand zit. Daarnaast hebben wij ook leuke tips voor kinderentertainment, visagie & kapsel en kleding. Het complete pakket dus!

Veel locaties werken met pakketten en vaste concepten. Dat vinden wij in het geval van een festivalbruiloft niet passend en daarom gaan wij graag met jullie in gesprek om te zien wat bij jullie past, wat jullie wensen zijn en hoe wij de dag zo persoonlijk mogelijk kunnen maken.

Uiteraard hebben wij een informatieboek met daarin ons meest gekozen items als leidraad, maar dit staat zeker niet vast. Jullie kunnen zelf veel ideeën opperen en na verloop van tijd komen wij samen met jullie tot een mooi programma. Houd er echter wel rekening mee dat alle dranken en catering via ons moeten verlopen. Eventuele ideeën die jullie opperen zullen wij proberen te realiseren binnen ons netwerk.

Volgens ons is een festivalbruiloft ongedwongen, een unieke ervaring voor alle gasten en een garantie voor een onvergetelijke dag!

Lijkt jullie dit ook wat? Contact ons voor meer informatie en het maken van een brainstormsessie.

Willen jullie graag een festivalbruiloft? Neem contact met ons op!