Weekendbruiloft

Een meerdaagse bruiloft is zó leuk!

Wij krijgen vaak de vraag of wij locaties inclusief overnachting aanbieden, aangezien bruidsparen het idee hebben dat ze op deze manier langer kunnen genieten van dit speciale moment. En terecht! Wij merken ook dat de periode na het feest (als alle gasten normaliter vertrekken) en the day after met elkaar ontbijten van grote meerwaarde zijn. Jullie als bruidspaar worden zó geleefd op de dag zelf, de momenten daarna zullen jullie veel bewuster meemaken. En als je in de Randstad woont is het toch wel fijn om je gasten een overnachting aan te kunnen bieden als jullie kiezen voor een locatie aan de andere kant van het land of België!

Wij bieden verschillende locaties aan waar jullie meerdere dagen kunnen verblijven. Dit varieert van een camping tot een groepsaccomodatie of een terrein exclusief voor jullie met verschillende huisjes. Deze locaties liggen in zowel Nederland als in België. Op onze pagina Locaties kunnen jullie filteren op de locaties waar het mogelijk is om te overnachten.

Op de meeste locaties die wij aanbieden krijgen jullie de mogelijkheid om twee nachten te verblijven. De meeste bruidsparen kiezen ervoor om de avond ervoor met een intiem groepje door te brengen, zodat jullie nog een moment met jullie naasten hebben en de kans op een groot feest uitblijft. Want ja, de dag erna moeten jullie natuurlijk weer fit zijn! Op de huwelijksdag zelf blijven dan ook alle andere gasten slapen.
Ontbijt de dag erna kunnen jullie zelf regelen, maar ook dit kunnen wij uit handen nemen (dit is afhankelijk van de locatie die jullie kiezen).

Spreekt het idee van een weekendbruiloft jullie aan? Contact ons voor meer informatie!

Klaarmaken bruiloft camping

Willen jullie graag een weekendbruiloft? Neem contact met ons op!