Blogs

De bruiloft trends van 2024

Gaan jullie in de zomer van 2024 trouwen? Dan is de kans groot dat jullie druk bezig zijn met alle voorbereidingen voor jullie bruiloft. En wij weten als geen ander dat er veel geregeld moet worden en dat er oneindig veel keuze is. Om jullie een handje te helpen, hebben we de leukste bruiloft trends uitgezocht. Gaan jullie voor een hippe bruiloft met de nieuwste trends? Of hebben jullie andere ideeën? Laat je inspireren door deze blog.

Hoe organiseer je een festivalbruiloft?

Een festivalbruiloft is de perfecte manier om jullie bruiloft op een informele en ongedwongen sfeer te vieren. Heerlijk buiten zijn met al jullie geliefden, lekker eten en toffe festival elementen. In deze blog geven we de beste tips om een festivalbruiloft te organiseren.

Een Italiaanse bruiloft in Nederland

Is een Italiaanse bruiloft altijd al jullie droom geweest? Om de Italiaanse sferen te proeven hoef je helemaal niet in het vliegtuig te stappen. Met een geschikte locatie, romantische styling en heerlijke delicatesse wanen jullie je voor 1 dag in La Bella Italia!

Podcast Sander & Claudia

Een bruiloft organiseren samen met onze vaste mensen worden wij altijd heel blij van! Je weet wat je aan elkaar hebt, je weet dat alles goed geregeld is en je weet zeker dat deze groep mensen bij elkaar past bij het bruidspaar. Zo werken wij bijvoorbeeld al enkele jaren samen met Sander van Mierlo, de fotograaf achter Flexmi Fotografie. Hoe is deze samenwerking tot stand gekomen? Waarom is een samenwerking in de trouwbranche zo belangrijk? En wat zijn de meest memorabele momenten die Sander en Claudia hebben meegemaakt tijdens bruiloften? Een kleine greep uit de onderwerpen die zijn besproken in de podcast ‘Flexmi de Podcast’. Terugluisteren? Lees dan nu verder.

(weekend) bruiloft in de boomgaard

Midden in de natuur een festival bruiloft, tussen de fruitbomen en een zonnetje aan de hemel. Dat klinkt toch heerlijk en niet-Nederlands?! Precies wat jullie krijgen als jullie trouwen in een boomgaard (Alleen kunnen we het zonnetje in Nederland helaas niet garanderen ;)). Op deze locatie werden wij op slag verliefd… Wil je hier meer over weten? Klik hier om de hele blog te lezen.