Een Italiaanse bruiloft in Nederland

Een Italiaanse bruiloft in Nederland

Is een Italiaanse bruiloft altijd al jullie droom geweest? Om de Italiaanse sferen te proeven hoef je helemaal niet in het vliegtuig te stappen. Met een geschikte locatie, romantische styling en heerlijke delicatesse wanen jullie je voor 1 dag in La Bella Italia!

Een geschikte locatie

De zoektocht start uiteraard bij het vinden van een geschikte locatie, de meeste bruidsparen beginnen hier minimaal een jaar van tevoren mee. Bij het zoeken van een locatie is het handig om eerst te bepalen wat echte must-haves zijn voor jullie. Is het bijvoorbeeld belangrijk dat jullie aan lange tafels tussen de bomen kunnen dineren? Dat alle gasten kunnen blijven overnachten? Of dat jullie ‘s avonds nog bij het kampvuur kunnen zitten? Daarnaast is het belangrijk om onder andere te kijken naar hoe goed de locatie bereikbaar is, of er voldoende parkeerplek is, wat de begin en eindtijd is, wat de regels zijn rondom muziek, of er een tent geplaatst mag worden en het allerbelangrijkste; of de sfeer goed voelt!

Heerlijke delicatesse

Een locatie gekozen waar de lange tafels tussen de bomen uitgeklapt kunnen worden? Dan is het tijd om de Italiaanse delicatesse uit te kiezen. Bij een Italiaanse bruiloft zien wij goedgevulde borrelplanken voor ons met diverse charcuterie, gerechten op tafel die je met zijn alle kunt delen, Italiaanse wijnen en een ambachtelijke ijskar of koffiewagentje als afsluiter. Na het eten wordt er in Italië ook vaak nog een ijskoude limoncello geserveerd om de spijsvertering op gang te helpen (ook leuk om als bedankje te geven).

Romantische styling

Om het plaatje compleet te maken kunnen jullie nog kiezen voor styling op maat. Denk bijvoorbeeld aan een mooi trouwbankje, een persoonlijk welkomstbord, prikverlichting en romantische bloemen. Benieuwd naar hoe je de Italiaanse sferen kan verwerken in de styling? Onze stylist Iris kan jullie daarin adviseren.

Bekijk hier onze locaties voor een echte Italiaanse bruiloft: Buitenbruiloft op een landgoed, Italiaanse buitenbruiloft of buitenlocatie aan de Amstel

Dineren aan lange tafels

Nieuwsgierig naar wat wij voor jullie kunnen betekenen?