Buitenlocatie aan de Amstel

Trouwlocatie aan het water

Een pareltje in onze collecties van trouwlocaties, namelijk deze schitterende buitenlocatie aan de Amstel. Langs de Amsteldijk staan prachtige panden en monumentale gebouwen en voor de Amsterdammers onder ons een zeer gewilde locatie voor een bruiloft! De afgelopen jaren hebben wij al meerdere bruidsparen mogen verblijden met dit unieke plekje waar stijlvol, romantiek en ongedwongenheid samenkomen.

De locatie

Naast de bruisende stad, midden in de natuur en direct aan het water. Ruimte, rust, uniek en exclusief voor jullie alleen toegankelijk. Zijn jullie op zoek naar een unieke, idyllische en romantische plek voor jullie bruiloft? Een romantische bruiloft aan het water? Dan is deze locatie wellicht een geschikte locatie voor jullie.

Het is mogelijk om hier jullie ceremonie, receptie/borrel en diner plaats te laten vinden tot uiterlijk 22.00 uur. Een feest kan helaas niet, maar ervaring leert dat veel bruidsparen het juist heel prettig vinden dat het feest op een andere locatie plaats vindt. Een groot voordeel is bijvoorbeeld dat het feest dan binnen plaats gaat vinden i.p.v. buiten, wat in NL heel fijn kan zijn gezien de onzekerheid over het weer. Daarnaast is het leuk dat jullie niet de hele dag op 1 plaats zijn, maar van verschillende locaties gebruik maken. Ook is het een groot voordeel dat extra uitgenodigde avondgasten niet het gevoel hebben een ‘bestaand feest te verstoren’, maar iedereen naar een nieuwe locatie gaat. En met z’n alle vertrekken met een boot of bus geeft weer een extra dimensie aan de dag! Wij werken samen met meerdere locaties in de buurt en geven jullie dan ook graag advies hierin.

Buitenlocatie aan de Amstel

Op de locatie zijn twee plekken waar jullie gebruik van zouden kunnen maken. ‘Het eiland’ of ‘het weiland’. Het weiland biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote tent, waardoor jullie zeker met alle gasten overdekt zullen staan. Op het eiland kan alleen een stretchtent geplaatst worden vanwege de vele bomen. in 99% van de gevallen is de stretchtent voldoende, maar het is fijn om te weten dat er een goede uitwijk is op het moment van zeer slecht weer.
De locatie is geen officiële trouw locatie, maar er hoeft alleen een aanvraag ingediend bij de gemeente die gegarandeerd toegekend wordt.

Meer informatie?

Ontvangen jullie graag meer informatie over deze schitterende buitenlocatie aan de Amstel? Neem dan nu contact met ons op en wij informeren jullie graag over de mogelijkheden!

Details:

Aantal gasten buiten: Min 50 en max 175
Aantal gasten binnen: n.v.t.
Muziek: Achtergrondmuziek mogelijk - geen feest
Eindtijd: 23.00 uur
Extra:

– Parkeerruimte tot 60 auto’s
– Steiger aanwezig
– Mogelijk om een tent te plaatsen
– Prachtig om foto’s te maken!

Aangezien wij in Amsterdam wonen en al voldoende bruiloften in de stad zelf hadden meegemaakt, waren wij op zoek naar een unieke locatie die niet zo bekend was. Het liefst buiten met een mooie tent en de mogelijkheid om iets met een boot te doen. Deze locatie hadden we dan ook in mum van tijd vastgelegd! De locatie zag er schitterend onderhouden uit, de styling was perfect en het team van Beleef Het! heeft ons goed geholpen met de logistiek tussen deze locatie en onze feestlocatie in de stad. We hebben een fantastische trouwdag gehad waar we nog steeds van nagenieten!

Denken jullie bij het zien van deze foto's 'dat willen wij ook!'? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.