Fort Utrecht

Buiten trouwen in Utrecht

Omringd door water en beschut door de vele eeuwenoude bomen ligt dit onlangs gerestaureerde fort in Utrecht. Deze locatie is de perfecte combinatie van industrieel en natuur waarbij de geschiedenis van de locatie nog steeds zichtbaar is. Zijn jullie op zoek naar een locatie waar jullie kunnen buiten trouwen in Utrecht? Lees dan nu verder en kijk goed naar alle prachtige foto’s!

Fort Utrecht

Het fort met zijn twee historische panden en bijbehorende 2 hectare grond is de afgelopen jaren volledig aangepakt. Er zijn veel houtproducten gebruikt en dat gecombineerd met staal en gietvloeren geeft een verrassend warm effect. En 2 hectare klinkt groot, maar zo voelt het absoluut niet. De locatie is juist overzichtelijk & knus, maar geeft jullie toch de mogelijkheid om ieder onderdeel van de dag in een andere setting en op een andere plek plaats te laten vinden.

De locatie

De Noorderkade is de plek waar de ceremonie plaats kan vinden. Deze plek is gelegen direct aan het water en wordt omgeven door het groen. En het leuke hiervan is dat deze aan de achterkant van het terrein gelegen is en dus een verrassing zal zijn voor de gasten!
Na de ceremonie vertrekken jullie naar een ander gedeelte van het terrein waar de borrel en/of diner zal plaatsvinden. Aangezien dit op meerdere plekken plaats kan vinden, hebben jullie de vrijheid om dit helemaal zelf in te delen. Zo heeft de locatie een vlonder aan het water met een groot bijbehorend terras,  een Bunkerbar bovenop het hoogste punt, een boomhut en een tweetal stretchtenten. Eén kleinere stretchtent bij de bunkerbar en een hele grote stretchtent van 300 m² naast de feestzaal. Beide tenten zijn voorzien van prikkabelverlichting en een terras.
En het feest? Hiervoor is de artillerieloods geschikt met zijn prachtige houten balken, stalen deuren & ramen en gietvloer. Deze loods ligt direct naast de grote strechtent, waardoor jullie binnen & buiten heel goed met elkaar kunnen combineren.

Enthousiast?

Zijn jullie op zoek naar een locatie waar jullie kunnen buiten trouwen in Utrecht? Jullie buiten onder de bomen kunnen borrelen & dineren en waar het feest plaatsvindt in een niet zo’n standaard feestzaal? Dan is dit wellicht wel de locatie waar jullie naar op zoek zijn! Wij informeren jullie graag over de mogelijkheden.

Details:

Aantal gasten buiten: min 30 en max 250
Aantal gasten binnen: min 30 en max 200
Muziek: buiten akoestisch en achtergrond muziek, binnen versterkte DJ
Eindtijd: 01.00 uur
Extra:

– Voldoende gratis parkeergelegenheid
– Gelegen aan het water, waardoor een ceremonie aan het water mogelijk is
– Officiële trouwlocatie

De locatie bevatte alle elementen waar we naar op zoek waren. Zoveel mogelijk buiten,  in het groen, aan het water, geen standaard trouwlocatie en exclusief voor ons de hele dag. We hadden geen betere locatie kunnen wensen!

Denken jullie bij het zien van deze foto's 'dat willen wij ook!'? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.