Festivalbruiloft op een authentieke boerderij

Festivalbruiloft op een authentieke boerderij

Hebben jullie altijd al gedroomd van een echte barnwedding? In de rook van Amsterdam ligt het dorpje Zunderdorp waar deze authentieke boerderij zich bevindt. Op het terrein staat een grote hooischuur, is er een terras met uitzicht op het weiland en kan zelfs het weiland zelf gebruikt worden. Een boerderij is ook nog eens een perfecte locatie voor een festivalbruiloft, want het hele idee achter het platteland is dat niet alles strak, chique en netjes hoeft te zijn. Precies wat past bij een relaxte festivalsfeer!

De locatie

Jullie grootse entree kan volledig in stijl; denk bijvoorbeeld aan een huifkar, bakfiets of kruiwagen! Voor de ceremonie zijn er ook verschillende opties. Zo kunnen jullie trouwen in hooischuur tussen de hooibalen in, maar kun je ook de trekker in naar het weiland waar de loper, bloemen en gasten al klaar staan voor de ceremonie.

Op deze locatie plaatsen we op het terras een grote stretchtent waar jullie samen met de gasten kunnen toosten na de ceremonie, maar ook kunnen dineren. Met gezellige zitjes, weelderige veldbloemen, een kampvuurtje, een foodtruck en gezellige live muziek creëren wij een ongedwongen en informele sfeer op jullie bruiloft.

Om af te sluiten met het echte ‘barnwedding’ gevoel, kan het natuurlijk niet anders dan dat het feest plaatsvindt in de hooischuur. Er is genoeg ruimte om met zijn alle met de voetjes van de vloer te gaan.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan nu contact met ons op!

Details:

Capaciteit buiten : min. 60 en max. 100
Capaciteit binnen : min. 60 en max. 100
Muziek : Band of DJ toegestaan
Eindtijd: muziek tot 00:00 uur, napraten tot 00:30
Extra:

– Op vrijdag vanaf 18.00 uur.

– Zaterdag de hele dag.

– Feest buiten toegestaan

– Voldoende parkeergelegenheid

– Officiële trouwlocatie

Denken jullie bij het zien van deze foto's 'dat willen wij ook!'? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.