Trouwen in een appelgaard

Trouwen in een appelgaard

Altijd al willen trouwen in een appelgaard? Achter de dijk van rivier de lek ligt onze prachtige appelgaard verscholen, middenin het Betuwse landschap en het rivierengebied. Geniet van de rust en knusheid van de locatie buiten de stad en laat je verrassen door de mogelijkheden die deze locatie te bieden heeft.

De locatie

De Appelgaard is centraal gelegen en ligt in de gemeente Neder-Betuwe (Gelderland). Bij aankomst op de locatie kijk je uit op de prachtige appelbomen met op de achtergrond de oude (opgeknapte) boerderij. Voor jullie bruiloft zijn er verschillende leuke plekken waar jullie gebruik van kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een ceremonie tussen de appelbomen, perfect voor een intieme sfeer! Daarna verplaatsen jullie je naar het terras voor de toost en het diner welke helemaal begroeid is met kiwiplanten. De avond kunnen jullie afsluiten onder een prachtige stretchtent onder het genot van goed gezelschap, muziek en onze lekkere hapjes en drankjes.

Overnachtingsmogelijkheden

Op de locatie zijn ook mogelijkheden om te blijven overnachten. Zo is er een vrijstaand idyllische huisje ‘Huisje Weltevree’, volledig uitgeruste appartementen ‘Gravenstein’ en ‘Brederode’ en een sfeervolle Boerderijkamer. In totaal kunnen er 17 personen overnachten, dat betekent heerlijk nagenieten met de mensen die dichtbij  jullie staan. En een gezellig gezamenlijk ontbijt met een appelsap uit eigen tuin mag natuurlijk ook niet ontbreken!

Enthousiast?

Zijn jullie op zoek naar een locatie waar jullie buiten kunnen trouwen in de buurt van Utrecht? Jullie onder de bomen kunnen borrelen & dineren en waar het feest plaatsvindt in een niet zo’n standaard feestzaal? Dan is dit wellicht wel de locatie waar jullie naar op zoek zijn! Wij informeren jullie graag over de mogelijkheden.

Details:

Aantal gasten buiten: min 30 en max 100
Aantal gasten binnen: Er is geen binnenlocatie, wij zorgen voor een stretchtent.
Muziek: Maximaal 90 decibel
Eindtijd: 00:00
Extra:
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Geen officiële trouwlocatie (gemakkelijk bij de gemeente aan te vragen)
  • Overnachten met 17 personen
  • Geen band mogelijk

Denken jullie bij het zien van deze foto's 'dat willen wij ook!'? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.