Trouwen op het strand

Jullie eigen strandpaviljoen!

De relaxte sfeer, de zon, het uitzicht op het strand en het water, een lekker drankje in de hand en het zand tussen je tenen. Hier krijgen jullie het gevoel alsof jullie huwelijksreis al is begonnen. Als jullie graag willen trouwen op het strand dan is deze plek perfect voor een ongedwongen en relaxte bruiloft!

Trouwen op het strand

Er zijn niet veel strandpaviljoens te huur in Nederland die volledig zijn afgeschermd van de buitenwereld, dus wij zijn erg blij met deze heerlijke plek! Bij deze locatie in de Kennemerduinen heeft het strandpaviljoen niks te maken met andere badgasten, dus de locatie is exclusief voor jullie beschikbaar. Stel je voor: De ceremonie op het strand, borrelen op het terras en de kinderen spelen in het water. En om het af te maken; een goed feest met een  band of DJ in het paviljoen! En dan alleen met jullie gasten en geen andere badgasten die mee kunnen kijken. Een unieke locatie!

De locatie

Het strandpaviljoen zelf biedt plek voor maximaal 80 tot 90 gasten, maar jullie zouden het terras van 100m2 erbij kunnen pakken waar we een stretchtent kunnen plaatsen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een kampvuur, is zowel een band als DJ toegestaan en zijn er in een straal van 50 meter meer dan voldoende overnachtingsmogelijkheden waar alle gasten gebruik van kunnen maken.

Wat kunnen jullie verwachten?

Als jullie voor deze strandlocatie kiezen kunnen jullie een exclusieve locatie direct aan het water verwachten waar alleen jullie zullen verblijven. Is dit de plek waar jullie naar op zoek waren? Neem dan direct contact met ons op. Wij informeren jullie graag over de mogelijkheden en de beschikbaarheid!

Details:

Aantal gasten buiten: Min 30 en max 120
Aantal gasten binnen: Min 30 en max 90 (exclusief terras)
Muziek: Binnen versterkte muziek (DJ mogelijk en uit te breiden met saxofonist)). Buiten achtergrondmuziek tot 22.00
Eindtijd: Feest binnen tot 00:00
Extra:

– officiële trouwlocatie
– 20 min. rijden vanaf Amsterdam
– 50 meter vanaf ****hotel
– Diverse huisjes te boeken

Het was onze droom om te trouwen op het strand, maar zagen op tegen het feit dat je altijd omringd bent door badgasten. En toen kwamen we deze locatie tegen! Precies wat wij voor ogen hadden: alleen onze groep, een leuk strandpaviljoen met de nodige luxe, een mooi terras en de ceremonie in het zand. En letterlijk rollend ons bed in kunnen was ook een groot plusplunt. Wij zouden het zo weer overdoen!

Denken jullie bij het zien van deze foto's 'dat willen wij ook!'? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.