Weekendbruiloft Bunnik

Weekendbruiloft in Bunnik

Op deze prachtige camping in Bunnik hebben jullie volop de ruimte om jullie eigen sfeer te creëren. Stiekem is dit een van onze favoriete locaties uit ons aanbod. Dat komt voornamelijk door de ruimte, vele mogelijkheden & de prachtige omgeving.  Daarnaast is er niet ontzettend veel aankleding nodig, want de basis is al heel goed. En o ja, nog een heel belangrijk punt: jullie kunnen met alle vrienden en familie gezellig blijven slapen om er een echt huwelijksweekend van te maken! Dat kan op de camping, maar ook in de luxe ingerichte lodges of safaritenten. Voor ons de ultieme locatie voor een meerdaagse bruiloft: weekendbruiloft in Bunnik!

Hoe ziet de dag eruit?

Wij horen jullie denken: super leuk een weekendbruiloft, maar hoe zal dat er in de praktijk dan uit gaan zien? Uiteraard zijn er heel veel scenario’s mogelijk, maar om jullie een idee te geven zouden jullie kunnen denken aan het volgende:

De dag voor de bruiloft arriveren jullie alvast op de locatie. Samen met het bruidspersoneel en naaste familieleden en overnachten jullie in een van de vele lodges op het terrein. Jullie willen de volgende dag vroeg op om jullie klaar te maken en daarom is het erg handig dat jullie alvast op de locatie aanwezig zijn. Maar natuurlijk is het ook extra leuk om alvast alvast in de feeststemming te komen!

En dan is het eindelijk zover: jullie trouwdag! De gasten worden verzocht om eerder te arriveren, zodat ze de tijd hebben om hun tentje op te zetten of de lodge te betrekken. Langzaam aan druppelen de gasten binnen en is het rondom de tent al snel een gezellige boel. De gasten krijgen een drankje aangeboden, het zonnetje schijnt en na een kort signaal nemen ze plaats op een van stoelen die klaar staan. De muziek start, de gasten staan op en jullie worden met een groot applaus verwelkomd door iedereen die jullie lief is. Wat een prachtig plaatje!

Na de ceremonie

Nadat jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven kan er geborreld worden. Op de tafels staan goed gevulde borrelplanken klaar, de Prosecco vloeit rijkelijk en de kinderen rennen naar de speeltuin. Langzaam start de foodtruck met het bereiden van het diner en komt de aroma van de burgers, pasta en curry jullie tegemoet. Het diner wordt afgesloten met een koffiewagentje en ijswagen die het terrein op komen rijden. Hiermee wordt de ongedwongen sfeer die er hangt nog meer versterkt.

En bij een weekendbruiloft op een camping kan een kampvuur natuurlijk niet ontbreken. Na het diner steken wij het kampvuur aan en gaan de prikkabels branden. De gasten kunnen heerlijke marshmallows roosteren boven het vuur of kunnen een dansje wagen in de tent. En dat natuurlijk allemaal onder het genot van een heerlijk drankje!

The day after

De gasten komen hun tent of lodge uit en zien dat de ontbijttafels zijn gevuld met een anti-katerontbijt. Er wordt nagepraat, gelachen en foto’s worden uitgewisseld en er zal nog jarenlang worden nagepraat over dit ongelofelijke huwelijksweekend!

Zijn jullie na het bekijken van deze locatie ‘weekendbruiloft in Bunnik’ geïnteresseerd in meer informatie? Neem dan nu contact met ons op voor tarieven, beschikbaarheid & meer fotomateriaal.

 

Details:

Aantal gasten buiten: Min 30 en max 150
Aantal gasten buiten: Min 30 en max 150
Muziek:

– In tent versterkte muziek
– max 80 decibel
– tot 00:00
– geen band toegestaan
– inprikken op aanwezige geluidsinstallatie verplicht
– buiten alleen achtergrondmuziek toegestaan

Eindtijd: 00.00 uur, nazit bij kampvuur mogelijk in overleg
Extra:

– Overnachting mogelijk op camping of in lodges
– Officiële trouwlocatie
– Gratis en voldoende parkeergelegenheid
– Bij huurprijs zit veel inbegrepen, namelijk: de tent met strakke steigerhouten vloer, prikkabels buiten en al het steigerhouten meubilair

De relaxte sfeer, het kampvuur, de mooi ingerichte tent, het kunnen blijven slapen met alle gasten en de kindvriendelijke omgeving maakte deze locatie tot onze droomlocatie!

Denken jullie bij het zien van deze foto's 'dat willen wij ook!'? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.