Eva & Sebastiaan

Op 10 juni 2022 was het eindelijk zover. Eva & Sebastiaan gaven elkaar het ja-woord op een prachtig landgoed in Mechelen (België). Het leuke van deze locatie op afstand was het gevoel dat ze een weekend weg waren met al hun gasten. Op donderdag de stad Mechelen verkennen, op vrijdag de bruiloft met een goed feest en zaterdag afsluitend brunchen in de stad.

Eva & Sebastiaan gaven ons hun volledige vertrouwen en wij mochten hun helpen van A tot Z. Met als resultaat een dag die voor hun nog beter was dan verwacht. En daar doen we het voor!

‘Duif en Doffer’, de koosnaampjes die Eva en Sebastiaan voor elkaar hebben, kozen voor een uitgeserveerd diner aan tafel. Onder de prachtige bomen klapte wij de lange tafels uit en vanaf onze mobiele buitenkeuken konden wij heerlijke gerechten op tafel plaatsen. Flessen wijn & water erbij, een achtergrondmuziekje en de avondgasten die langzaam aan binnen druppelen voor het feest.

Ondanks de hitte ging het dak eraf tijdens het feest. De DJ gooide de ene hit na de andere hit erin en de dansvloer was continue gevuld.

Al met al een zeer geslaagde dag met als afsluiting een ongelofelijk goed feest!

Dineren aan lange tafels

Denken jullie bij het zien van deze foto's 'dat willen wij ook!'? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.