Nick & Julia

Sprookjeshuwelijk

Het hele weekend hadden wij 175 familieleden en vrienden van Nick en Julia te gast in ons kasteel in Limburg. Gasten van over de hele wereld kwamen naar Nederland gevlogen om bij dit bijzondere huwelijk aanwezig te kunnen zijn. Dit resulteerde in een mooie mengeling van verschillende culturen. Van een uitgebreide BBQ en een voorproefje op het feest vrijdagavond, tot de huwelijksdag op zaterdag en een uitgebreide uitzwaai brunch op zondag.

Tijdens de gesprekken met Nick & Julia kwamen een paar aspecten steeds naar voren: een heel weekend van vrijdag t/m zondag, foodtrucks, iedereen moet kunnen blijven slapen, goede wijnen, een internationale keuken met een Nederlands tintje, vertier voor de kinderen, maar vooral… ongedwongen, relaxed, en memorabel. En dat is gelukt! Samen met onze styliste hebben wij de locatie omgetoverd tot een waar sprookje. Trouwen op een kasteel; de jeugddroom van ieder meisje!

De ceremonie in de boomgaard, Champagne & taart onder het prieeltje, borrelen en eten op de binnenplaats met een prachtig versierde stretchtent en het feest in de Kasteelkapel & ondergrondse kroeg.

Julia mocht zich twee keer omkleden in prachtig op maat gemaakte jurken & het feit dat haar twee oudste zonen haar weg gaven was een heel bijzonder moment voor haar.

Vanaf het eerste moment dat de gasten aankwamen tot na het ontbijt op zondagochtend is het 1 groot feest geweest en kijken zowel Nick & Julia, als alle gasten en wij op een onvergetelijk weekend waar alle puzzelstukjes in elkaar vielen.

Styling buiten bruiloft

”Het weekend is nog meer geworden dan wij er van tevoren van hadden verwacht. Omringd worden door onze dierbaren op deze fantastische plek en met de hulp van Beleef Het! is het een onvergetelijk weekend geworden. Voor ons een echt sprookjeshuwelijk, een weekend dat wij voor altijd zullen herinneren met een dikke glimlach op onze gezichten!”

Denken jullie bij het zien van deze foto's 'dat willen wij ook!'? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.