Sandy & Eline

Het verhaal

Het zat Sandy & Eline in de voorbereidingen niet mee. Eerst moet de bruiloft verschoven worden door de komst van Corona en gedurende die periode werd ook nog eens hun locatie onverwachts verkocht. Hierdoor  moesten wij samen met hun heel snel op zoek naar een nieuwe locatie, die uiteindelijk nog veel beter was!. Maar toen bleek dat hun al lang vastgelegde ambtenaar & fotograaf niet op hun nieuwe datum konden en werd het last-minute nog heel spannend of de bruiloft wel/niet door kon gaan i.v.m. de strenge corona-regels. Maar het is gelukt! En hoe!

Op onze locatie in Brabant bleven Sandy & Eline samen met hun twee meisjes en de getuigen overnachten. Ze werden wakker met een strakblauwe lucht, de zon die volop scheen en in alle rust konden zij zich voorbereiden op de dag die voor hun lag. Ondertussen waren wij druk bezig met het klaarzetten van de ceremonie, het vullen van de bar & het indekken van de dinertafels. Er hing zo’n relaxte sfeer onder de gasten.. Dat maken wij niet vaak mee. Iedereen had weer zin in een feestje na die lockdown en dat straalde ze ook uit!

De ceremonie werd voltrokken door Quirine Bordes en alle lof voor wat zij heeft neergezet. Persoonlijk, intiem, vrolijk en kwetsbaar. Prachtig! De foto’s werden gemaakt door Demi’s Design en hier hoeven wij niet veel over te zeggen.. Want beelden zeggen meer dan woorden. Wauw! En samen met deze twee dames hebben wij ons uiterste best gedaan om er voor Eline & Sandy en hun twee prachtige dochters een onvergetelijke dag van te maken.
En uiteindelijk was dat het voor ons ook! 🙂

Ceremonie styling

“Het was echt “onze” dag. Niet alleen wij, maar ook onze gasten waren vol lof en hebben onwijs genoten!“

Denken jullie bij het zien van deze foto's 'dat willen wij ook!'? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie.